fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Venice Simplon-Orient-Express, A Belmond Train — найлегендарніший поїзд

Усі на борт!

Поїзд Venice Simplon-Orient-Express, A Belmond Train, Europe — найвідоміший склад у світі, класика подорожей рейками, ікона дизайну ар-деко і легендарний символ розкоші. Підніміться на борт і вирушайте в надзвичайно елегантну пригоду, поринувши у позачасову ностальгію та безмежний гламур.

Просякнутий нескінченною історією шик таїться в кожному закутку славетного локомотива. Перший «Східний експрес» був запущений у рейс 4 жовтня 1883 року компанією Compagnie Internationale des Wagons-Lits. Колишня чарівність розкішних подорожей і досі панує у вагонах, що зберегли вінтажний шарм і природжене багатство.

Що зачаровує вас найбільше: список відомих людей, які їздили в цих вагонах, або список кінозірок, які знімалися у фільмах про відомий поїзд? У Venice Simplon-Orient-Express, A Belmond Train мандрували, зокрема, Лев Толстой, Лев Троцький, Марлен Дітріх, Лоуренс Аравійський, Мата Гарі. А в кінострічках про нього знімалися Шон Коннері, Кеннет Брана, Пенелопа Крус, Джонні Депп, Джуді Денч та інші. І, звичайно, не забуваймо про його вирішальну роль у «Дракулі» Брема Стокера.

Venice Simplon-Orient Express — поза сумнівів, найлегендарніший склад вагонів у світі. Він пропонує досвід, який обіцяє перенести вас не тільки через Європу, а й у світ подорожей, історії та витонченості. Поліроване дерево, розкішна оббивка й антикварні меблі складу уособлюють пишноту та елегантність золотого століття поїздок.

Усередині легенди

До складу поїзда входять оригінальні спальні вагони 1920–30-х років, а також три вагони-ресторани: Etoile du Nord, Cote d’Azur та L’Oriental. Елегантний барний вагон уміщає дитячий рояль і бутик. Пасажири можуть обрати одномісну чи двомісну каюту або розміститися в люксі.

Дизайн і інтер’єр кают захоплюють: схований у гарній дерев’яній шафці умивальник, плюшевий денний диван, що перетворюється на затишні верхні та нижні спальні місця з хрусткими дамаськими простирадлами.

Шість гранд-люксів — це абсолютна верхівка розкоші. Їхній інтер’єр натхненний Парижем, Венецією, Стамбулом, Віднем, Прагою і Будапештом. Витонченість цих люксів не знає меж.

Величний імперський характер Відня відбитий в однойменному люксі з шикарно декорованим класичним дизайном. Відтінки золота і смарагдово-зеленого віддзеркалюють романтичні мотиви австрійської столиці. Натхненний готичною й османською архітектурою, оздоблений вигадливою детальною маркетрі та помпезними шовковими вишивками, люкс Budapest Suite передає сутність обох берегів Дунаю — вишуканість цих апартаментів.

Люкс «Прага» — це ідеальний баланс старовини та сучасності, відбитий у прошарках вишитих уручну подушок і мозаїчних візерунках у кубістському стилі. Венеційський люкс, оформлений з ніжного шовку і вигадливих тканин, уособлює італійську насолоду в усій красі. Розслабтеся за келихом шампанського серед витончених скляних ламп і красивих меблів у стилі бароко.

Люкс «Париж» — це портал у найромантичніше місто світу просто в поїзді. У цьому легкому, елегантному і класичному люксі відтворена велична архітектура французької столиці.

І нарешті «Стамбул» — екзотичний люкс, наповнений унікальними деталями, де на вас чекає атмосфера справжнього турецького багатства і мрійності. Різьблене дерево ручної роботи, витиснена шкіра і вишиті тканини перенесуть вас у центр Стамбула і на Великий базар.

Ваше перебування на борту Venice Simplon-Orient-Express буде таким унікальним, як і ви самі. Віддані своїй справі стюарди будуть раді допомогти з будь-яким вашим запитом. Тут кожна деталь продумана до дрібниць, тому ви зможете з комфортом поринути в романтику подорожі на поїзді.

Куди поїхати

Класичні маршрути на Venice Simplon-Orient-Express проходять такими легендарними європейськими містами, як Лондон, Париж, Венеція, Берлін, Прага, Відень і Будапешт. Будь-який маршрут — неповторний, а згадка про нього — навіки. Насолоджуйтеся кожним моментом і краєвидом з вікна, ковзаючи пишними місцевими пагорбами та величними горами. Крім естетичної насолоди, будьте готові отримати й гастрономічну, вирушивши на справжній рухомий бенкет.

Кожну страву з любов’ю готує шеф-кухар Крістіан Бодігель — кулінар, який відточував свою майстерність у цьому поїзді понад три десятиріччя. Він черпає натхнення з сезонних місцевих продуктів, зібраних у місцях, якими курсує склад. Обов’язково підгляньте, як наша досвідчена команда оглядає омарів із Бретані або ягня з солончаків з острова Мон-Сен-Мішель.

Щоб сповна перейнятися пригодами, неодмінно візьміть із собою «Вбивство у “Східному експресі”». Звичайно, ані вбивств, описуваних у романі Агати Крісті, ані будь-яких інших пригод у поїзді не було, але з цим історіями вам точно буде цікавіше.