fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Belmond Copacabana Palace — затишний притулок у центрі галасливого міста

Історія і знамениті гості

Belmond Copacabana Palace відкрили у 1922 році, на честь сторіччя незалежності Бразилії, і тепер самому готелю майже 100 років. Однак тоді мало хто міг передбачити, яке унікальне положення він посяде серед вищого суспільства Ріо. Знаменита «Золота книга» готелю переповнена іменами відомих людей: від Волта Діснея до принцеси Діани, від Бріжит Бардо до Джастіна Бібера.

Утім, статус не важливий — зупинившись у Belmond Copacabana Palace, ви обов’язково відчуватимете себе королівською персоною.

З галасливих вулиць Ріо ви потрапляєте в оазис спокою, де всюди проявляється непідвладна часу розкіш. Номери обставлені меблями з дерева фрейхо або червоного дерева, а ванні кімнати оздоблені рожевим і білим бразильським мармуром.

Розташовані в пентхаусі 7 люксів прикрашені антикваріатом. Їх об’єднує басейн з неймовірним краєвидом на район Копакабана. У кожному звукоізольованому номері настільки зручні ліжка, що дружині Кіта Річардса, гітариста The Rolling Stones, захотілося винайняти весь будинок. Ріо — це цілодобова вечірка, але незалежно від того, наскільки гучною і дикої вона буде навколо, ви обов’язково добре виспитеся.

Карнавал

Щорічно під час карнавалу в готелі проводять не менш легендарний бал. Найгламурніші люди Ріо танцюють безперервно всю ніч під мерехтливими люстрами Salon Nobre. А в прилеглій «Золотій кімнаті» колись виступали Нет Кінг Коул і Елла Фіцджеральд. Це навіть увічнено Джинджер Роджерс і Фредом Астером у музичній комедії «Політ у Ріо» (1933 р.), завдяки якій готель прославився на весь світ.

Ресторани та уроки від шефа

Готель Belmond Mount Nelson розташований у кулінарному центрі Кейптауна, в одному з найвідоміших куточків міста. Ресторани самі по собі стали обов’язковими місцями зустрічі у вищого суспільства Ріо.

Ресторан MEE, відзначений зіркою Мішлен, може похизуватися апетитним паназійським меню і 25 імпортними сортами саке. Не менш шановний ресторан готелю Cipriani пропонує вишукані страви в італійському стилі в прекрасному обідньому залі. Також насолодитися невимушеною атмосферою можна біля басейну на терасі ресторану Pérgula.

Для охочих не тільки смачно поїсти, а й дізнатися про місцеву кухню і гастрономію більше, у готелі є функція Chef’s Table. Вона дозволяє особисто познайомитися з двома шеф-кухарями та з секретами приготування страв. Ви почуєте детальні розповіді про кулінарне та культурне значення інгредієнтів. Поспілкуєтеся з кухарями у процесі їхньої роботи й розпитаєте про натхнення для кожного рецепту. Ви відчуєте запах усіх компонентів і дізнаєтеся все про них, перш ніж спробуєте кінцевий результат.

Belmond Copacabana Palace вже давно вважається маяком для тих, хто шукає незабутні враження від вечері. Відзначений нагородами ресторан готелю Cipriani залишає яскраві емоції, поєднуючи найкращі бразильські інгредієнти під час створення прекрасних страв північної Італії.

Спорт

Підтримуйте форму на тенісному корті готелю або в сучасному фітнес-центрі. Пляж Копакабана розташований за кілька кроків від готелю. Долучайтеся до гри у волейбол, купайтеся в морі або прогулюйтеся берегом до далекої гори Цукрова голова.

Belmond Copacabana Palace

— готель, який не схожий на жоден інший. Приїжджайте і насолодіться найкращим, що може запропонувати Ріо.

Спа

Побалуйте себе масажами та косметичними процедурами в першокласному спа-салоні, який коли-небудь був у Ріо-де-Жанейро. Наприклад, масаж Aroma Quente з теплим маслом поєднує в собі повільні рухи та сильний, але делікатний тиск на напружені й болісні зони, розслабляючи м’язи і знімаючи накопичений стрес.

Масаж D-stress покращує еластичність і наповнює м’язи киснем. Це одна з найефективніших форм фізичної розрядки та відновлення організму.

Спробуйте півгодинний зволожувальний масаж з маслом виноградних кісточок для м’язів спини та ніг.

Масаж Шиацу використовує японський терапевтичний метод тиску пальцем і долонею на меридіани — канали життєвої енергії, що проходять через людське тіло. Шиацу врівноважує їх, приносить користь нервовим закінченням і системі кровообігу.