fbpx
Підписатися на розсилку

Кулінарний Бангкок, гастрономічний Пхукет

Країна: Таїланд , Бангкок, Пхукет Тривалість туру: 14 днів / 13 ночей Актуальність туру: до 1 травня 2020 року Вартість: за 2 осіб

Опис:

Ви вирушите в подорож у гастрономічну Мекку — центр тайських кулінарних шедеврів і традицій. Поласуєте смаколиками з різних регіонів Королівства Таїланд на плавучому ринку Дамноен Садуак. Навчитесь готувати знамениту тайську традиційну їжу: массаман-карі, що входить до десятки найсмачніших страв світу, суп том ям, салати з морепродуктів і багато іншого. Але і це ще не все, решта — в нашій новій гастрономічній програмі по Таїланду.

Ви побачите:

У Бангкоку:

  • Королівський палац;
  • храм Лежачого Будди;
  • плавучий ринок Дамноен Садуак;
  • ресторан Blue Elephant.

На Пхукеті:

  • кулінарну школу «Блакитний слон»;
  • відпочинок на пляжі.

КУЛІНАРНИЙ БАНГКОК (3 дні)

День 1:

Знайомство з Бангкоком почнеться класично — з відвідування Королівського палацу і храму Лежачого Будди. Потім на вас чекає подорож у місцеву гастрономічну Мекку — центр тайських кулінарних шедеврів і традицій. Ви прогуляєтесь його вулицями, пробуючи на смак все найпривабливіше.

День 2:

Ви потрапите до минулого всієї Південно-Східної Азії, побувавши у старій частині столиці та оглянувши прадавні пам’ятки, повномасштабні копії яких розміщені на території особливого парку. Вечеря відбудеться в ресторані над річкою, в якому представлені кухні всіх регіонів Таїланду. Під час трапези ви насолодитесь чудовими традиційними танцями та виставами.

День 3:

Відвідування плавучого ринку Дамноен Садуак — окрема подія. Такі ринки виправдано посідають почесне місце серед варіантів сімейного відпочинку. Адже тут можна не тільки робити покупки, але і ласувати смакотою з різних регіонів Королівства. Після повернення в Бангкок заплановане відвідання ресторану Blue Elephant, володаря безлічі нагород за збереження національних кулінарних традицій.

КУЛІНАРНИЙ ПХУКЕТ (4 дні)

День 4:

Поснідавши в готелі, ви відправитесь в аеропорт, щоб полетіти на острів Пхукет. Там ви продовжите своє навчання тонкощів тайської кухні. Перший день на острові мине у розв’язанні організаційних питань. Наш представник зустріне вас в аеропорту Пхукета і проведе до трансферу в готель. Потім вас очікують розміщення й обід.

Після вас проведуть в кулінарну школу «Блакитний слон» для знайомства з викладачем. Уже під час першої зустрічі вам розкажуть деякі секрети тайської кухні. Крім того, майстер кулінарної справи допоможе визначитись з переліком страв, які ви бажаєте навчитись готувати, та скласти меню на час перебування в готелі. Вечерю подадуть у ресторані при школі. Красивий маєток гостинно відчинить перед вами двері, запрошуючи у вишукане оточення й атмосферу аристократизму. Антураж чудово підходить для знайомства з історією та тонкощами тайської кулінарії, з характерними для неї спеціями й складним поєднанням смаків.

Програма буде цікава новачкам, людям з кулінарним досвідом і навіть професійним кухарям, адже навчання будується на індивідуальних потребах і вміннях кожного. На вас чекає долучення до справжнього гастрономічного мистецтва, секрети якого передавались поколіннями. Вам розкажуть про особливості приготування національної їжі, поділяться старовинними рецептами, що дійшли до наших днів, навчать грамотно вибирати продукти та сервірувати стіл відповідно до тайських канонів. Окрема тема — культура поведінки під час трапези: скільки людей можуть сидіти за одним столом за тайським етикетом, якими приладами вони повинні користуватись тощо.

Щоб встигнути попрактикуватись у приготуванні багатьох страв і довідатись їхні кулінарні нюанси, зокрема екзотичні, рекомендується завершити п’ятиденний курс. Навчання будується за принципом партнерства, тому ви завжди зможете висловити свої ідеї та пропозиції. Можливо, навіть внесете несподівану нотку у творчий процес, і це обов’язково буде почуте і підтримане шеф-кухарем.

Кожен клієнт отримає сертифікат про закінчення курсів, а також подарунковий кулінарний набір і фірмовий фартух як сувенір. Але головне — ви навчитесь готувати знамениту тайську традиційну їжу: массаман-карі, що входить до десятки найсмачніших страв світу, суп том ям, салати з морепродуктів і багато іншого.

День 5:

Наступні три дні минуть у приємних кулінарних клопотах — під час навчання ви активно будете залучені у процес приготування їжі, починаючи від вибору продуктів і закінчуючи сервіруванням.

Після закінчення сніданку в готелі на вас чекатимуть до 8:30 для поїздки на місцевий ринок за продуктами. Там вам розкажуть, як визначати їхню якість і вибирати тільки найкращі фрукти, овочі, м’ясо і рибу. Потім ви вирушите в школу «чаклувати» над придбаною їжею. Заняття триватимуть до 13:00. Тут же вас очікує обід, а тоді — вільний час.

День 6:

Розпорядок першої половини дня залишається тим самим: сніданок у готелі, о 8:30 — похід на ринок за продуктами для майбутнього уроку в супроводі шеф-кухаря, після — безпосередньо практика до 13:00. Спочатку не так просто буде вправлятись з різними ножами, каструлями, місткостями й на перший погляд дивним приладдям. Однак наставник терпляче пояснить їхнє призначення і навчить ними користуватись. Апетит, що розігрався від спокусливих запахів, пропонується вгамувати відразу після закінчення заняття смачним обідом.

Другу половину дня ви зможете провести на власний розсуд.

День 7:

Четвертий день кулінарного навчання на Пхукеті відбудеться за вже звичною схемою: сніданок у готелі, о 8:30 — похід на ринок за продуктами для завершального обіду або вечері, до 13:00 — практичне засвоєння секретів тайського кухарського мистецтва. Після закінчення навчання кожен не тільки зможе похизуватись вмінням смачно готувати екзотичні страви, а й отримає офіційний сертифікат всесвітньо відомої кулінарної школи «Блакитний слон».

ПХУКЕТ, ВІДПОЧИНОК (7 днів)

День 8-14:

Легкий смуток прощання зміниться радісним нетерпінням: ви хотітимете швидше повернутись додому, щоб здивувати всіх своїми кулінарними навичками та пригостити незвичайними стравами.

Але на вас чекають ще 7 днів незабутнього відпочинку біля моря. Настав час розслабитись після навчального курсу і насолодитись піщаними пляжами, сонцем, теплим і чистим Андаманським морем, що омиває узбережжя Пхукета.

А якщо все ж таки захочеться активностей — на Пхукеті досхочу розваг: рибальство, дайвінг, яхтинг, рафтинг і багато іншого. Нудьгувати не доведеться.

Вартість туру:

Програма Gold: 10 700 USD за двох.

  • проживання в Бангкоку в готелі Centara Grand at CentralWorld, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання на Пхукеті в готелі Anantara Mai Khao Phuket Villas, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • супровід гіда, зазначений у програмі;
  • навчальні кулінарні курси.

Програма Silver: 7 900 USD за двох.

  • проживання в Бангкоку в готелі Amari Watergate Bangkok, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання на Пхукеті в готелі Le Meridien Phuket Beach Resort, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • супровід гіда, зазначений у програмі;
  • навчальні кулінарні курси.

У вартість входить:

  • проживання в готелях;
  • страхування;
  • харчування, трансфери, екскурсії та кулінарні курси, зазначені у програмі.

Додатково оплачується:

  • перельоти;
  • особисті витрати.
Дмитро
Вольпов
Старший фахівець з туристичного обслуговування
Контактний телефон:
044  334-43-34 Запитайте нас
Silver
Gold
за двох
  • проживання в Бангкоку в готелі Amari Watergate Bangkok, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання на Пхукеті в готелі Le Meridien Phuket Beach Resort, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • супровід гіда, зазначений у програмі;
  • навчальні кулінарні курси.
за двох
  • проживання в Бангкоку в готелі Centara Grand at CentralWorld, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання на Пхукеті в готелі Anantara Mai Khao Phuket Villas, в номері Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • супровід гіда, зазначений у програмі;
  • навчальні кулінарні курси.