fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Belmond Andean Explorer, A Belmond Train — яскрава подорож по освяченій століттями землі

Відчуйте романтику подорожей рейками, прокладаючи шлях між чудесами природи Перу і прадавніми королівствами.

Belmond Andean Explorer перетинає один з найвищих залізничних маршрутів на землі. Перший розкішний спальний поїзд у Південній Америці бере свій шлях зі столиці імперії інків Куско і прямує через високі Андські рівнини в біле місто Арекіпа, зупиняючись для огляду неперевершених пам’яток регіону: озера Тітікака і каньйону Колка. Дорогою ви також зможете дослідити плавучі острови, цікаві археологічні пам’ятники та величні чудеса природи.

Складно повірити, що ви в поїзді

Подорожуйте Андами в розкішній каюті, оздобленій місцевими мотивами. На відміну від приголомшливого ландшафту, який пролітає у вікні, кожна каюта пропонує заспокійливе поєднання фірмових перуанських акцентів і вбудованого кисню (балони й маски) для додаткового комфорту на висоті. Записати враження від побаченого можна за письмовим столом або влаштувавшися на плюшевій вовні альпаки. Власна ванна кімната і душ дозволяють у всіх сенсах купатися в розкоші — навіть заввишки 4000 футів. Про халат і капці годі й говорити.

​​

Зовнішнє оздоблення кают виконане зі слонової кістки, стіни покриті лляною тканиною, шкіряні крісла і ванні кімнати виліплені з тутешнього каменю. Andean Explorer — ідеальний спосіб для знайомства з Перу.

У двомісних каютах після насиченого дня ви відпочинете у власній ванній кімнаті. Кожні апартаменти площею 5,5 м² мають довгу банкетку, що трансформується у зручні верхні та нижні односпальні спальні місця.

Двоспальні каюти площею 7,4 м² обладнані довгою банкеткою і зручними сидіннями. З наступом темряви стюарди перетворюють їх на два односпальні ліжка. Помилуватися пейзажами за вікном або просто освіжитися від дороги можна у власній ванній кімнаті.

У каютах категорії «Люкс» є плюшеве двоспальне ліжко і затишний гостинний куточок із двома стільцями та столом — ідеальне місце, щоб зробити нотатки про побачене. Ця каюта площею 13,1 м² з компактною шафою, ванною кімнатою з душем, умивальником і туалетом — елегантний і відокремлений куточок на борту.

Їжа та вина

Кожна страва, приготовлена з тутешніх продуктів із довколишніх регіонів, — це своєрідна кулінарна подорож у межах основної.

На вас чекає серія унікальних обідів на тлі мальовничої гірської панорами. На борту Andean Explorer ви спробуєте повний спектр перуанських смаків від відомих шеф-кухарів. Крім ласих обідів і вечірніх застіль, ваш день відкриватимуть і підкріплюватимуть спокусливі сніданки.

Займіть місце для бенкетування світового рівня у двох яскравих і вишуканих вагонах-ресторанах Llama і Muña. Кожен з них — бездоганна зона для гастрономічних відкриттів під калейдоскоп перуанських пейзажів. Після вечері можна відвідати бібліотеку і навіть бутик, щоб купити що-небудь на пам’ять з цієї дивовижної пригоди.

Хочете повечеряти в компанії нових співрозмовників? Відправляйтеся у критий вузол поїзда, де встановлений елегантний рояль. Він приваблює гостей спілкуванням і живою музикою. Розслабтеся на сірих твідових диванах зі свіжоприготованим коктейлем, обмінюючись історіями зі старими й новими друзями.

Піано-бар Car — місце, яке одночасно і святкове, і спокійне, чудово підходить для будь-якого настрою. Заведіть нових товаришів і насолодіться чарівними краєвидами, потягуючи Pisco Sour у барі.

А якщо хочете побути наодинці з американським вітром і перуанською природою, вам однозначно потрібно потрапити на оглядовий майданчик. Це ідеальний закуточок, де можна розслабитися і дозволити часу зупинитися. Вдихніть свіже повітря Анд із відкритої тераси, поки поїзд блукає прекрасними ландшафтами.

Спа як світ задоволення на рейках

Яким би комфортним не було ваше перебування в Belmond Andean Explorer, не забудьте відвідати декадентський спа-салон, розміщений у вагоні Picaflor (у перекладі «колібрі»). Насолоджуйтеся краєвидами вже з його вікон, розслабляючись душею і тілом.

Тут усі спа-процедури покликані дати вам нову емоцію життя. Кожна ароматична суміш пропонує особливий зв’язок із навколишнім ландшафтом. Усі продукти були відібрані, щоб показати безтурботність пейзажу навкруги.

Рекомендуємо відновлювальне обгортання глиною з місцевих квітів і листя коки для гармонії тіла та розуму. А також замовте масляний масаж глибоких тканин, який розслабить м’язи, зніме напругу і поліпшить кровообіг.

Подорожуйте з Belmond Andean Explorer, A Belmond Train і втілюйте в життя маршрут вашої мрії.