fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Ідеї та рекомендації для відпочинку в Дубаї

Неймовірно яскравий та величний Дубай

Відпочинок у Дубаї – це яскравий калейдоскоп контрастів, де є сусідами сучасне місто та безкрайня пустеля, Схід та Захід, старе і нове. Завоювавши ще задовго до відкриття нафти репутацію «міста купців», Дубай завжди радо зустрічав мандрівників і торговців. Ця традиція ввічливості та гостинності жива і сьогодні. Дубайські вулиці чисті й безпечні, на гостей чекає теплий і доброзичливий прийом.

Мандрівники, втомлені від негоди і метушні, або активні туристи, спраглі до незвичайних вражень, – кожен знайде в Дубаї те, що прагне. Не менш важлива роль Емірату, як одного зі світових комерційних центрів, що найдинамічніше розвиваються, є місця проведення міжнародних конференцій і виставок.

У Дубаї прекрасні можливості зайнятися спортом, зробити покупки, розважитися і смачно поїсти. Індустрія туризму, що швидко розвивається, задовольняє всім вимогам індивідуального, групового та сімейного відпочинку.

Дубай – одне з найбезпечніших міст світу, не раз нагороджене як «найбезпечніше місце на планеті» (Safest Travel Destination Worldwide).

Зверніть увагу! Для поїздки в ОАЕ потрібно мати закордонний паспорт, термін дії якого має залишатися щонайменше 6 місяців після повернення з ОАЕ.

Існує ще велика кількість місць, які варті того, щоб звернути на них увагу. У цьому переліку ми виділили найосновніші та найпопулярніші:

Burj Khalifa

Знаменита вежа — найвища будівля і диво сучасної архітектури

Найвищу будівлю у світі, хмарочос Бурдж Халіфа (Burj Khalifa), висота якого становить 828 метрів, видно з будь-якої точки міста. Однак усю велич цього архітектурного дива повною мірою можна відчути тільки біля його підніжжя, а ще краще – всередині хмарочоса. У ясний день вид з оглядового майданчика на 124-му рівні не піддається опису і поступається тільки панорамі, що відкривається з розкішного лаунжу At The Top Sky Lounge на 148-му поверсі. А якщо ви хочете насолодитися високою кухнею на висоті пташиного польоту, завітайте до ресторану Atmosphere на 122-му поверсі.
більше тут

Торговий центр Dubai Mall

Найбільший торговий центр в Дабаї

У безпосередній близькості від хмарочоса Бурдж Халіфа розкинувся торговий центр Dubai Mall. Назвати це «місто в місті» простим торговим центром було б несправедливо. Вам не вистачить і цілого дня, щоб його обійти. На території цього комплексу розташовано понад 1200 магазинів, 150 ресторанів, тематичний парк, льодова каток, фонтан що співає, і гігантський акваріум та підводний зоопарк.
більше тут

Дитяче місто Kidzania

Дитяче місто Kidzania в ТЦ Dubai Mall

Це дитяче місто знаходиться безпосередньо в торговому центрі Dubai Mall та дає дітям відчути себе в ролі дорослих. Kidzania – це освітньо-розважальний центр, де все, як у справжньому місті. Тут діти грають у дорослих, влаштовуючись на роботу пожежниками, кухарями, лікарями, радіоведучими, пілотами Emirates і навіть парфумерами, що створюють авторські аромати.
Ціна: від 195 дирхам (55 доларів)
більше тут

Тематичні парки Dubai Parks

Dubai Parks – відпочинок зі всією родиною

Це комплекс парків розваг, що охоплює три парки та один аквапарк. Тут є парк Motiongate Dubai, виконаний у стилі улюблених голлівудських фільмів і мультфільмів. Парк Bollywood Parks Dubai розважить усіх любителів боллівуду та його специфічної кінематографії. LEGOLAND® Dubai занурить у світ лего, пропонуючи не тільки атракціони, а й шоу та ігри з конструкторами. Аквапарк Legoland обладнаний спеціально для відпочинку родин із дітьми.
Motiongate Dubai: 295 дирхам (85 доларів)
LEGOLAND Dubai: 330 дирхам (95 доларів)
LEGOLAND Dubai water park: 330 дирхам (95 доларів)
Bollywood Parks Dubai: 330 дирхам (95 доларів)
більше тут

Шоу La Perle

La Perle — це грандіозне театралізоване шоу з трюками та спецефектами за участю 65 артистів світового рівня

Це акробатичне водне шоу в Дубаї, яке порівнюють із цирком Дю Солей. La Perla не просто так стало всесвітньо відомим шоу – програма, майстерність виконання трюків і сама обстановка захоплюють дух і змушують повністю зануритися в те, що відбувається. Воно представляє інтерес як для дітей, яких привабить динаміка і барвистість того, що відбувається, так і для дорослих.
Ціни на шоу: від 420 дирхам (120 доларів)
Шоу проходить щодня, крім неділі та понеділка.
більше тут

Розваги в готелі Atlantis The Palm

Музей підводного світу – The Lost Chambers

Відвідайте музей підводного світу The Lost Chambers, що рясніє безліччю представників водної фауни, яких ви раніше ніколи не бачили.
Вхід до музею: від 130 дирхам (40 доларів)
більше тут

Дельфінарій Dolphin Bay

Поплавайте в компанії найдоброзичливіших створінь на планеті в дельфінарії Dolphin Bay.
Ціна: від 825 дирхам (235 доларів)
більше тут

Аквапарк Aquaventure в готелі Atlantis The Palm

В аквапарку Aquaventure, готелю Atlantis The Palm, є розваги для всієї родини. Малюки можуть розважитися на веселих каруселях і в зоні дитячих ігрових атракціонів Splashers.
Ціна: від 299 дирхам (85 доларів).
Дитячий (зростом до 1,2 метра): 249 дирхам (72 долара)
більше тут

Аквапарк Wild Wadi

Аквапарк Wild Wadi знаходиться біля відомого Burj Al Arab

Відпочиньте в аквапарку Wild Wadi, де на вас чекає понад 30 атракціонів, які належно оцінять усі члени сім’ї, милуючись краєвидом на приголомшливий Бурдж Аль Араб. Юні гості можуть похлюпатися в сплеш-зоні з незчисленними гірками, драбинками і відрами води, що перекидаються.
Дорослий: 270 дирхам (75 доларів)
Дитячий (зростом до 1,1 метра): 200 дирхам (55 доларів)
більше тут

Гірськолижний курорт Ski Dubai

Найбільший критий гірськолижний комплекс — Ski Dubai

Попри спеку навколо, в Еміратах побудований найбільший у світі критий гірськолижний комплекс. На території Ski Dubai підтримують температуру повітря на рівні -5 градусів та використовують справжній сніг. В комплексі є канатна дорога, п’ять гірськолижних трас різної протяжності та складності. Тут можна кататись на сноубордах, зайнятись бобслеєм, випробувати свої вміння в зоні для скелелазіння, а ще повеселитись, скочуючись зі схилів на надувній подушці, і багато чого іншого. Спеціальний бонус для дітей – пінгвіни: маленькі мандрівники можуть відвідати розважальне шоу та поспостерігати за звичками птахів. Тут також можна взяти індивідуальну екскурсію, щоб познайомитися з життям тварин ближче і навіть погладити їх.
більше тут

Hello Kitty Spa – салон для мам і доньок

Hello Kitty Spa – дівчачий світ

На перший погляд це комікс манга, що ожив. Фактично це дуже творче рішення дитячої кімнати в торговому центрі. В інтер’єрі Hello Kitty Spa – комбінація білого і рожевого з брендованими зображеннями відомої японської кицьки Kitty. У салоні немає вікових обмежень. У переліку послуг – манікюр, педикюр, масаж, догляд за обличчям і волоссям, макіяж, бонусом йдуть інстаграмні десерти із зображенням Hello Kitty. Особливою популярністю користується послуга проведення дитячих днів народження у форматі спа-вечірки.
більше тут

Тематичний парк Dubai Garden Glow

Dubai Garden Glow – чарівний світ з сотень блискучих інсталяцій

На 17 гектарах Dubai Garden Glow розмістилися інсталяції, що світяться, та мають дуже ефектний вечірній вигляд, коли спалахують різнокольоровими вогнями і відбиваються в штучних водоймах. Є кілька тематичних зон, у яких перед вами з’являться гігантські динозаври, панди, птахи, риби та багато інших мешканців флори і фауни. Цікавий факт: для виготовлення арт-об’єктів використовували вторсировину. Крім того, вони працюють на світлодіодах, які дають змогу економити електроенергію. Особливо виділяється тут і захоплює дух 12-метрова копія найвищого хмарочоса у світі – Бурдж-Халіфи, зібрана з 330 000 скляних ампул із різнокольоровою водою.
більше тут

Батутний парк Bounce Dubai

Bounce Dubai – батутний парк для дітей та дорослих

Батутний парк – рекордсмен: філії комплексів Bounce є в 16 країнах, а відкритий 2016-го року в Дубаї вважається найбільшим на Близькому Сході. Його площа – 4 квадратних кілометри. Це дві сотні трамплінів, пов’язаних один з одним: є батут для серії пенальті, забігу на стіну, проходження смуги перешкод, трампліни і двоярусна зона для дітей від 2 років. Можна буквально ходити по стінах, долаючи закони гравітації.
більше тут

Круїз в Dubai Marina

Вечірня прогулянка затокою в найкрасивішому районі Dubai Marina

Dubai Marina Cruise – незабутня вечірня прогулянка штучно створеною затокою в найкрасивішому районі Дубай Марина. Протягом двох годин ви зможете насолоджуватися панорамним видом Дубая, унікальними пам’ятками та неповторною архітектурою. На борту на вас чекає незвичайна вечеря, що включає в себе європейську та арабську кухню. Різноманітність страв: салати, м’ясо, риба, курка і, звичайно ж, десерт, фрукти та солодощі. Ви милуватиметесь мільйонами яскравих барвистих вогнів нічної «Дубай Марини» під звуки східної музики і чарівний танець живота.
Щодня з 19:30 до 22:30
Вартість: 100 дирхам за людину
більше тут

Сад Dubai Miracle Garden

Мільйони квітів в Dubai Miracle Garden

Світ чудових квітів чекає на вас у Dubai Miracle Garden, найбільшому у світі природному квітковому саду. Розташований на півдні Аль-Барша, сад площею 72 000 кв. метрів, демонструє впізнавані структури, повністю вкриті квітами. Тут ви можете зануритися в більш ніж 50 мільйонів квітучих квітів на різних виставках.
Щодня з 10:00 до 22:00
Вхідний квиток, дорослий: 55 дирхам
Дитина 3 – 11 років (підтвердження віку обов’язкове): 40 дирхам
10 сезон відкриється в жовтні 2022 року. Точна дата поки що невідома.
більше тут