fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Belmond Khwai River Lodge — відкрийте для себе Ботсвану

Ботсвана по праву вважається одним з найцікавіших місць для сафарі в Африці, адже вона славиться своєю безпрецедентною різноманітністю пейзажів і тваринного світу. Пустеля Калахарі й дельта річки Окаванго ваблять диких звірів, тому саме тут перебуває найзначніша популяція слонів у світі.

Туристи можуть побачити не тільки «велику п’ятірку»: лева, слона, буйвола, леопарда і носорога, — але ще гієн, бородавочника, шакала, вухатого лиса, трубкозуба і славнозвісне багатство земноводних, рептилій і птахів. Пориньте в цю незрівнянну виставу первозданної природи, щоб запам’ятати проведений тут час назавжди.

Провідник по дикій природі

Родзинкою вашого перебування в лоджі стане тепла атмосфера та експертне керівництво тутешніх супровідників по сафарі. Гіди, що народилися і виросли тут, повністю інформовані про місцеву флору та фауну. Знаючи звички звірів, як свої власні, вони розкажуть про мисливські пристрасті левів і шлюбні сутички леопардів. В їхній надійній компанії ви насолодитеся прогулянками по чагарниках на світанку, прокотитеся на каное або мокоро по річці або на джипі по савані.

Гіди Belmond Khwai River Lodge повідають про тонкощі прадавніх наскельних малюнків, організують футбольний матч з місцевими із сусіднього села і розкажуть, сидячи біля каміна, історії про тварин і природу, про геологію дельти та зірки, а також африканські міфи. Час, проведений в їхній компанії, збагатить ваші знання про Ботсвану. Одного разу приїхавши сюди гостем, від’їжджати ви будете вже другом.

Будівля лоджа була побудована у 1971 році професійним мисливцем Гаррі Селбі, який надихнув Ернеста Гемінґвея на створення одного зі своїх героїв. У заповіднику, де розташований лодж, заборонені огорожі, тому тварини вільно вештаються територією. Спостерігати за ними можна за чашкою кави, ледь визирнувши у вікно.

Але не проґавте можливість податися рано вранці на сафарі, а після насолодитися купанням у басейні або спа-процедурами. А також заглянути в буфет на чудові африканські делікатеси під племінні пісні хору.

Коли сусіди — слони та жирафи

Лодж оповитий фіговим лісом і виходить вікнами на широкі заплави річок. У номерах із солом’яною стріхою є власні тераси — ідеальний театр, з якого можна помилуватися дикою природою. Згорніться калачиком у м’якому кріслі або зануртеся в гамак.

Спостерігайте за антилопами гну згори приватної тераси або похитуючись на гойдалці, поки повз пробігають зебри й слони. Простежте за жирафами, які пасуться, і зимородками, які проносяться над головою. Щоб отримати більш відлюдний і романтичний відпочинок, оберіть люкс, затишно захований від основних кімнат. А після тривалого спостереження за іграми тварин розслабтеся в басейні або поділіться історіями біля каміна.

Відпочинок в Belmond Khwai River Lodge — це цікава пригода. Вам запропонують ранкову і денну програми, де ви побачите прекрасний первозданний світ: від левів і леопардів до більш ніж 300 видів птахів. Також можна замовити політ на гелікоптері.

Сафарі в Ботсвані перенесе вас у самісіньке серце Африки. В обіймах природи кожне видовище і звук приємно непокоять — будь то поклик бродячих слонів або рик левів. У савані ви можете відчути себе за тисячу миль від цивілізації, але з Belmond ви ніколи не будете далеко від розкоші. І як свідчить старе африканське прислів’я, «очі ніколи не забувають те, що бачило серце».

Ботсвана — справжня дика місцевість. Це міфічна країна, де зграями збираються птахи та неспішно підкрадаються великі кішки. З Belmond ви пізнаєте природу у всій її неприборканій красі. Від прогулянки по чагарниках на світанку до приголомшливих поїздок по савані — кожен момент може позбавити вас дару мовлення. Одного разу побачивши приголомшливі околиці дикої Африки, ви більше ніколи не будете сприймати природу, як раніше.

Кошерне сафарі

Belmond Khwai River Lodge пишається тим, що є одним з перших готелів у Ботсвані, який пропонує кошерну кухню. Кухарі будуть раді подати вам смачні кошерні страви.

Тут є окрема кухня, кошерна їжа, посуд, столове приладдя і місця для їхнього миття. Тут купують тільки схвалені Бейт-дін продукти. В обідній зоні стоїть спеціальний стіл, за яким ви зможете з шеф-кухарем щодня обговорювати кошерне меню.