fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Belmond Hotel Villa San Michele: Сучасна розкіш зустрічається з пишнотами епохи Відродження

Пологі пагорби, кипарисові проспекти та середньовічні міста, що розкинулися на височинах, — Тоскана зачаровує мандрівників відтоді, як уперше етруски висадилися тут близько 3000 років тому. Це земля незліченних скарбів і неземних задоволень. На плямистих схилах простяглися старовинні виноробні та сріблясто-оливкові гаї, що потопають у сонці. Казкові замки й вілли Тоскани облямовують бездоганні сади епохи Відродження.

Флоренція — найвідоміше місто регіону — без сумніву запам’ятається вам назавжди. Завітайте до торгових крамниць м’ясників і чинбарів на Понте-Веккьо, прокотіться на каяку під древнім мостом на річці Арно, пориньте у світ мистецтва в Уффіці, а потім придбайте картину вуличних художників у центрі міста.

Готель Belmond Villa San Michele, що розташований у колишньому середньовічному монастирі на пагорбах Ф’єзоле, вміщує всю чарівність Флоренції часів Ренесансу. Оформлення фасаду приписують самому Мікеланджело, а за місцевими садами колись доглядали ченці.

Історія готелю

У середині XV століття сім’я Даванцаті пожертвувала кошти для будівництва францисканського монастиря Сан-Микеле алла Докча (San Michele alla Doccia). Францисканці прожили в ньому, поки у 1808 році Наполеон Бонапарт не розпустив громаду.

Хоч більшість скарбів монастиря не дійшли до наших днів, але деяким все ж вдалося привнести шарм в інтер’єр вілли. Наприклад, дерев’яна стеля в головному залі, фамільний герб Даванцаті та герб Нікодемо Ферруччі 1602 року, фреска «Таємна вечеря» в залі «Ченаколо» і колишня трапезна ченців. Вони дивним чином уникли чималої шкоди, завданої віллі під час Другої світової війни.
У 1950 році мсьє Люсьєн Тессье придбав будинок, перетворивши його пізніше на готель. У 1982 році зробили реновацію будівель: додалися нові апартаменти, басейн і кулінарна школа.

Номери

Двомісні номери

У приміщенні монастиря розміщені вісімнадцять комфортних двомісних номерів. Вони оформлені в нейтральних теплих пастельних тонах з виготовленими на замовлення меблями з горіха і вишні.

З шести номерів Superior відкривається краєвид на двір або сільську місцевість. Пергамент ручної роботи, абажури та м’які килими створюють атмосферу розкоші й комфорту. Захоплива панорама на Флоренцію або сади — родзинка десяти двомісних апартаментів Deluxe, три з яких можуть з’єднуватися з номерами категорії люкс. У кожній кімнаті двоспальне або два односпальні ліжка, мармурові ванні кімнати, письмовий стіл, HDTV з DVD-плеєром і Wi-Fi.

Напівлюкси

Насолоджуйтеся відпочинком на власній терасі або в саду, розташувавшись у зручних кріслах на відкритому повітрі з філіжанкою ароматної кави. Сім номерів Superior перебувають в оточенні запашних квітів саду. Також серед садів розмістилися дев’ять представницьких напівлюксів з мебльованими терасами, звідки відкривається приголомшливий пейзаж на Флоренцію.

Люкси

Люкси, що розкинулися посеред садів, мають приватні тераси з краєвидами на Флоренцію. Розслабтеся в залитій сонцем вітальні люкса «Донателло» і зачаруйтеся панорамою на долину Арно. У романтичному люксі «Мікеланджело», що простягається уздовж фасаду готелю, колись була штаб-квартира Наполеона. Тепер імператором цього номера можете бути ви.

Врешті, розкішний люкс «Леонардо», названий так тому, бо виходить на пагорб, де Да Вінчі випробовував свій літальний апарат. Кожен люкс розрахований на чотирьох гостей. Утім, це не межа, адже всі номери, окрім Garden Suites, можна з’єднати з двомісними апартаментами, розширивши простір для будь-яких ваших бажань.

Люкс і вілла Limonaia

Те, що колись було оранжереєю, тепер — найексклюзивніший люкс Belmond Hotel Villa San Michele. Насолоджуйтеся цим відокремленим місцем із неперевершеними краєвидами. У світлому і просторому номері є свій сад, кам’яний басейн з підігрівом і водоспадом, панорамна спальня та мармурова ванна кімната.

На вашу вимогу його можна перетворити на гламурну віллу, з’єднавши з іншими апартаментами в саду. Вілла Limonaia розрахована на шістьох пожильців. Це ідеальне місце для сімей і компаній, що бажають залишитися разом. Також вона чудово підійде для тих, хто святкує весілля або іншу урочисту подію. Уявіть собі відпочинок з аперитивом біля власного басейну в компанії чарівних краєвидів на долину Арно під супровід музики, що лунає з док-станції iPod.

Чим зайнятися в готелі

Життя в Belmond Hotel Villa San Michele — це найкоротша дорога до блаженства. Повечеряйте в романтичному ресторані Loggia або пориньте в тосканську кухню, навчившись готувати місцеві страви в кулінарній школі. Отримайте задоволення від масажу у вашому приватному саду, прогуляйтеся прекрасними галявинами готелю, випийте коктейль у Cloister Bar і послухайте незабутню музику фортепіано. Якщо хочеться активності, займіться спортом у тренажерному залі або відвідайте уроки пілатесу. Маленькі гості можуть по-королівськи розважитися в дитячому садку.

Гастрономія

Шеф-кухар Аттіліо ді Фабріціо запрошує вас на незабутню вечерю в ресторані La Loggia. Спробуйте фірмові страви — флорентійський стейк або лимонне ароматне ризотто з тірренськими креветками. І все це з чудовим краєвидом на древній монастир.

З 10:00 до пізнього вечора в атмосферному барі La Loggia можна насолодитися коктейлем під звуки піаніно. Замовте вранці каву або закуски в барі Cloister, плануючи під них пригоди на день, а ввечері посмакуйте лікером після вишуканої вечері.

За келихом прохолодного вина зберіться з друзями в Garden Bar, оточеному лимонними деревами. Пропускаючи по коктейлю і блаженствуючи від заспокійливої фортепіанної музики, спостерігайте мерехтливі вогні над долиною Арно. І, звичайно, не забудьте попросити офіціанта подати легендарні тосканські вина з місцевого льоху.

Якщо ви з тих, хто не тільки полюбляє їсти, а й готувати, запишіться в кулінарну школу готелю. На індивідуальних практичних уроках з шеф-кухарем Аттіліо ді Фабріціо ви отримаєте нові знання, персональний підхід, вивчите основи приготування пасти, ризотто і супів. Дізнаєтеся, як майстри роблять рибу по-тосканськи, випробуєте свої сили в кухні фьюжн, змішуючи традиційні тосканські смаки з азійськими. У кулінарній школі чекають не тільки дорослих — тут раді молодим кухарям від 6 до 14 років.

Велич садів і басейн

Відкрийте для себе прогулянки садами XV століття, зрощуваними францисканськими ченцями. Досліджуйте самостійно безліч стежинок, що пролягають територією, або заручіться екскурсією від садівника, який знає все про них.

Після прогулянки пориньте у 25-метровий басейн з підігрівом з ідеальним краєвидом на Флоренцію. Це прекрасне місце, щоб помріяти на шезлонгу з прохолодним напоєм з бару. Замовте масаж або терапевтичну процедуру в альтанці просто неба.

Чим зайнятися поза стінами готелю

Скористайтеся безплатним трансфером, щоб за кілька хвилин опинитися в одному з найбільших міст на землі — Флоренції. Готель пропонує кілька цікавих способів познайомитися з містом. Стрибайте в Ape Calessino, триколісний електромобіль, який символізує Італію 1950-х років, і знайомтеся з визначними пам’ятками, що недоступні автомобілістам.

Завітайте у всесвітньо відому джелатерію Vivoli. Замовте урок скульптури у флорентійського майстра. Втільте в життя свої найсміливіші мрії, розсікаючи казковими дорогами Тоскани на кабріолеті Ferrari. Пориньте в сільське життя, приєднавшись до цікавого полювання за трюфелями з дресованим собакою або відвідайте ферму кашемірових кіз.

Ретельно вивчивши Тоскану, вирушайте в сусідні міста: середньовічну Сієну, славетне своїми перегонами Паліо і Сан-Джіміньяно з 14 вежами.