fbpx
+38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Телефон: +38 (097) 979-29-85 +38 (067) 466-20-55
Робочі години: Пн-Пт: 09:30 - 18:30
03150, м Київ,
вул. Велика Васильківська, 72,
бізнес-центр «Олімпійський»,
вхід №1, 4-й поверх

Спитайте нас

Ваше ім’я *

E-mail *

Телефон *

Повідомлення

Belmond Hotel Cipriani: Справжня венеційська класика

Історія

Історія готелю почалась у 1956 році. Тоді знаменитий італійський ресторатор, кулінар, бармен, готельєр, автор страви «Карпачо» і коктейлю «Белліні» Джузеппе Чіпріані вирішив побудувати у Венеції готель для тих, хто подорожує літаком. Він мріяв створити притулок неподалік від центральної площі Сан-Марко, але вдалині від міської метушні.

Його мрія здійснилася. Уже через два роки після відкриття готелю від гламурних гостей не було відбою. Англійські аристократи, заможні американці, французькі дворяни, європейські королівські особи, актори та митці приїжджали у Belmond Hotel Cipriani з усього світу за відпочинком, усамітненням і неперевершеним сервісом.

Відтоді минуло 60 років, а готель залишається таким же привабливим.

Найгламурніша зірка Венеції

Belmond Hotel Cipriani — один з найвідоміших розкішних готелів Венеції: вишуканий антикваріат і місцеві артефакти переносять у минуле, а відзначена зірками Мішлен гастрономія, прекрасний персонал і єдиний у місті басейн олімпійських розмірів пропонують вишукану сучасність. Особлива атмосфера романтики — ось що відрізняє готель від інших.

У різний час тут жили світові знаменитості: Софі Лорен, Том Хенкс, Том Круз, Майкл Дуглас, Джулія Робертс, Рональд Рейган, Дені ДеВіто, Ніколь Кідман, Джордж Клуні й багато інших.

З готелю відкривається на 270 градусів огляд на воду. Також можна помилуватися на Палац дожів, церкву Святого Джорджо і довколишні острови. Будівля розташована на острові Джудекка, за 5 хвилин їзди від площі Сан-Марко приватним катером готелю, який у розпорядженні гостей щодня з 7:30 до 01:00.

Belmond Hotel Cipriani запрошує гостей в італійську фантазію, непідвладне часу місце, де елегантність і шарм таяться в кожній деталі.

Неперевершені номери

Усього до послуг постояльців 95 номерів. Мармурові ванні кімнати, паркетні підлоги, скульптури, гобелени та картини сповнені антуражем венеційського стилю в кожному з них. У світлих і свіжих номерах венеційська витонченість поєднується з сучасним гламуром, а з вікон постають чарівливі краєвиди на лагуну. Відкиньтеся на ліжку розміру King size, а потім розслабтеся в мармуровій ванній кімнаті, що гідна королівської сім’ї.

У всіх люксах є балкони або тераси, на яких ви зможете приємно провести час. Почніть свій день тут з венеційського сніданку — тутешні краєвиди назавжди залишаться у вашій пам’яті.

У стандартних номерах з красивим оглядом на сад або лагуну класичний венеційський гламур зустрічається з сучасним комфортом. Номери категорії Junior Suite — це світлі та просторі напівлюкси, де з власних балконів або з саду відкриваються погляду виноградник, басейн або лагуна.

А розкішні люкси запрошують вас в інший світ, тріумф дизайну XVIII століття. Люкс Dogaressa з оригінальними ширмами Coromandel і головною спальнею з краєвидом на знамениті сади Казанови. З люкса Palladio простягається панорамний пейзаж на лагуну.

Їжа під знаком Мішлен

У готелі великого ресторатора Джузеппе Чіпріані кухня за замовчуванням не могла бути слабкою. І вона дійсно на висоті. У Belmond Hotel Cipriani розмістилися одні з найкращих ресторанів Венеції, тому сніданок, обід або вечеря тут — це завжди гламурна подія. Спробуйте оригінальний коктейль Bellini в легендарному Cip’s Club або щось з авторства шеф-кухаря Давида Бісетто в ресторані Oro, відзначеного зіркою Мішлен.

Басейн, шопінг і сади Казанови

Басейн

Цей розкішний басейн олімпійських розмірів — один з найкращих в Європі та єдиний у Венеції. Він повністю обігрівається і наповнений фільтрованою морською водою.

Команда асистентів басейну готова задовольнити будь-який ваш запит. Просто покличте офіціанта, щоб вам принесли свіжі рушники, прохолодні напої або легкі закуски.

Шопінг

У Belmond Hotel Cipriani можна зайнятися шопінгом, не виходячи за його територію. Готель пропонує у своєму бутику колекцію елегантної венеційської моди, пронизану мистецькою і культурною спадщиною міста. Стильні вечірні вбрання, аксесуари та прикраси стануть ідеальним спогадом про ваш візит.

З нагоди 60-річчя готелю відомий дизайнер одягу для сну Франческа Руффіні з For Restless Sleepers створила спеціальну колекцію піжам. Натхненна таємничою трояндою Моченіго й унікальним парфумом готелю, ця лінія доступна виключно в бутиках Belmond.

Сади Казанови
Названі на честь знаменитого письменника і ловеласа, який колись упадав за своїми коханками в цьому самому місці, сади Казанови й сьогодні сповнені романтики. Досліджуйте їх на дозвіллі, відкривайте для себе заворожливу флору і фауну.

Сади готелю ідеально підходять для відновлення сил. Тут можна наповнитися енергією і подумати про вічне.

Спорт і дозвілля для дорослих та дітей

Зіграйте кілька партій на тенісному корті поруч з лагуною. Візьміть приватні уроки у тренера з тенісу, а після гри замовте напої та закуски.

Фітнес-центр готелю з ультрасучасним обладнанням Technogym і краєвидом на сад — ідеальне місце для листівок. Ви завжди зможете підтримати свій фітнес-режим під час відпочинку. Крім того, можна замовити уроки кваліфікованого тренера, який допоможе досягти ваших цілей, і організувати вправи на острові Джудекка.

Дитячий клуб

Для дітей у готелі працює Smile Club, де малюків розважають просто неба. Тут вони роблять венеційські маски, влаштовують пікніки, беруть кулінарні уроки. У будь-якому разі ваші діти будуть у захваті.

Консьєрж-сервіс

У Belmond Hotel Cipriani працюють консьєржі, які відкриють вам доступ до секретних магазинів і заходів, організують тур у старовинний грот або по традиційних венеційських бакарі.